top of page

Távirányítók

Tönkrement készüléke távirányítója? Megette a kutya? Beragadnak a gombjai?

Mi több mint 90 000 készülékhez tudunk távirányítót adni.

Ahhoz, hogy tudjunk Önnek segíteni, tudnunk kell azt, hogy Ön milyen készülékhez keres távirányítót. Ehhez Önnek maximum két adatot kell megadni nekünk. Attól függõen, hogy melyik áll az Ön rendelkezésére, vagy készüléke pontos tipus számára van szükségünk, vagy az eredeti távirányító számára. Amennyiben Önnek meg van az eredeti távirányítója, azon szerepelnie kell egy számsornak. Vagy az elején, vagy a hátulján. Ez általában 3-4 betű és 3-4 szám kombinációja, nagyon apró betûkkel feltüntetve. A Készülék tipus száma, a készülék hátulján van feltüntetve "szintén 3-4 betű és 3-4 szám", vagy a használati utasításon található meg. Alapvetõen elég az egyik adat is, de természetesen az a legjobb, ha mindkettõ rendelkezésre áll.

Ha ez megvan, akkor már csak a rendelés van hátra. Ön a szükséges távirányítót megrendelheti telefonon, e-mailen, megvásárolhatja személyesen Budapesten, belvárosi boltunkban.

Remote Controls
Image by Steve Johnson

Válasszon minőségi megoldást problémájára!

Önnek nem kell újra megtanulni kezelni készülékét, mert ha bennünket választ, akkor az új távirányítóján a szimbólumok és a gombok megegyeznek az eredetivel. Nem kell programozni, csak behelyezi az elemeket, és már használhatja is új távirányítóját. A lézeres billentyű feliratozásnak köszönhetően, a feliratok egy életen át jól olvashatóak maradnak.

bottom of page